Autentificare sau înregistrare

Totul este pentru Tine

Televizoarele Smart Hisense cu sistem operaţional VIDAA oferă acces instantaneu, personalizat şi intuitiv la seriile şi aplicaţiile tale favorite de la Netflix, YouTube până la FreeView Play şi mult mai multe. Ghidată de high-tech și de un design inteligent, această activitate de conținut urmărește întotdeauna ceea ce îți place și  generează  preferințele tale în special pentru tine. Este vorba despre adaptarea conținutului după placul tău. În esenţă, totul este pentru tine.

Tehnologia sa de ultimă oră permite accesul facil la conținutul organizat în patru secțiuni.

art-cover-2500x1132-compressed.webp

VIDAA ARTĂ

Vidaa Artă înseamnă să-ţi transformi salonul într-o galerie de artă. De ce să stai cu ecranul negru obişnuit când te poţi bucura de mai mult de 370 de milioane de piese originale din toată lumea. Funcție disponibilă cu butonul de acces direct la toate Televizoarele Vidaa Hisense, care au preinstalat aplicația DeviantArt.

Music-cover-1-2500x1340-compressed.webp

VIDAA MUZICĂ

Utilizând cele mai bune boxe și sisteme de sunet încorporate în Televizoarele Smart VIDAA Hisense, Televizorul tău poate deveni stereo. În parteneriat cu YouTube Music şi Deezer, aducem muzica în salonul tău aşa cum trebuie auzită- ciudată, profundă şi integră. Asta e muzica pentru urechile tale.

sport-new-1-test.webp

VIDAA SPORT

Și tuturor ne place să urmărim echipele noastre favorite pe cel mai mare ecran posibil. Fotbalul, baseballul, hocheiul sau sporturile extreme și-au găsit locul în Vidaa Sport. În parteneriat cu UEFA.TV, NBA, DAZN, FITE, Red Bull TV și multe altele. Trebuie doar să-ți aduci degetul din burete, popcorn și o băutură la alegere. VIDAA se va ocupa de restul...

free-new-1-1420x940-compressed.webp

VIDAA GRATIS

Cui nu-i place ceva gratis? În parteneriat cu cei mai buni furnizori de conținut din toată lumea, VIDAA aduce la îndemână tone de conținut gratuit, susținut prin publicitate. La un clic distanță.

DESCOPERĂ VIDAA

BACK TO TOP