Autentificare sau înregistrare

TOT CEEA CE CREĂM ESTE ÎN FOLOSUL DVS.

Aici, la Hisense, noi credem că orice facem trebuie să vă facă viața mai bună și mai distractivă. De aceea, țelul nostru este să facem ca și cele mai noi tehnologii să fie accesibile clienților nostri, prin produsele perfecte și cu un design inteligent.

Inovații de vârf începând cu 1969

De 50 de ani suntem implicați în proiecte de dezvoltare și creație în  domeniul aparaturii electronice de larg consum. Astăzi, noi suntem marca nr. 1 în China, Australia și în Africa de Sud și marca nr. 2 la aparatură frigorifică în China, având peste 80.000 de angajați în 54 de companii. Ne mândrim cu cele 12 centre de cercetare și dezvoltare ce le deținem la nivel mondial. Scopul nostru este să punem la dispoziția consumatorilor produse de calitate înaltă și cu tehnologii de vârf, accesibile din punct de vedere al prețului, care să îmbunătățească viața clientilor nostri.

Angajamentul nostru este calitatea.

Ne dorim ca Dvs. să vă îndrăgostiți de produsele noastre. Nu doar în momentul în care le cumpărați, dar și în anii ce urmează – de aceea calitatea este atât de importantă pentru noi. Indiferent ca vorbim de nevoia imperioasă de creștere permanentă a calității sau de angajamentul nostru de a oferi clienților servicii excelente în garanție și post-garanție, în tot ceea ce facem încercăm să vă convingem că un produs Hisense este alegerea perfectă pentru caminul Dvs.

Inovație și experiență.

Încă din anul 1969 ne străduim să fim printre companiile cu cele mai inovative produse, cercetând și dezvoltând produse de uz casnic dotate cu caracteristici de top și înglobând tehnologiile cele mai avansate. Eforturile noastre neîncetate în această direcție fac să fim în acest moment marca nr. 1 de televizoare din China.

BACK TO TOP