Autentificare sau înregistrare

 

Hisense este un partener oficial al UEFA EURO 2024™

Compania Hisense crede și dovedește încă o dată că sportul este o parte integrantă a vieții, care unește oamenii. Ne-am unit forțele cu Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal pentru a deveni partenerul oficial al Campionatului European de Fotbal 2024 - UEFA EURO 2024™. Suntem mândri să fim partenerul oficial al acestui turneu excepțional pentru a treia oară consecutiv.

Toți ochii sunt ațintiți pe Germania

În perioada 14 iunie - 14 iulie 2024, toate privirile vor fi îndreptate spre cele 24 de echipe de fotbal care se vor califica și vor participa la mult așteptatul turneu care va avea loc în Germania. Așteptăm cu nerăbdare să fim alături de fanii fotbalului din Berlin, München, Dortmund, Gelsenkirchen, Stuttgart, Hamburg, Düsseldorf, Köln, Leipzig și Frankfurt și să prezentăm marca Hisense publicului din întreaga lume.

Hisense cu cei mai buni jucători

În calitate de partener oficial al UEFA EURO 2024™, vom prezenta cei mai buni jucători din diferite categorii de produse Hisense: televizoare, electrocasnice, aparate electrocasnice mici și aparate de aer condiționat. Pe teren noi dorim să impresionăm cu electronicele noastre avansate și cu aparatele de ultimă generație, caracterizate de o tehnologie remarcabilă și de o funcționalitate elaborată pentru viața modernă.

Sîntem mîndri că susținem sportul

Se spune că fotbalul este cel mai important dintre lucrurile neimportante din viață, iar Campionatul European de Fotbal UEFA confirmă acest lucru, fiind unul dintre cele mai populare turnee din lume.

Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ și fiți primii care vor afla despre noutățile UEFA și ofertele speciale de la Hisense.

BACK TO TOP